Een badkamer verbouwen of renoveren in de omgeving van Eindhoven? Zoek niet verder, bij Klusservice 040 uit Eindhoven bent u aan het juiste adres! Nadat u uw wensen heeft aangegeven gaan wij samen met u een ontwerp schetsen voor uw badkamer. Vervolgens kan het echte werk beginnen en kan uw droombadkamer worden gerealiseerd.

Badkamer verbouwen in Eindhoven

Klusservice 040 helpt bij het verbouwen en renoveren van uw badkamer. Wilt u een compleet nieuwe badkamer of met wat aanpassingen uw badkamer renoveren dan staat Klusservice 040 uit Eindhoven voor u klaar. Wij nemen het werk voor u uit handen. Van het slopen van de badkamer, het verplaatsen van leidingen tot het tegelwerk. Geen klus is ons te gek. Zelf uw materialen aanschaffen? Per project of juist liever per uur betalen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusservice040.

Badkamer installeren

Een badkamer plaatsen is lastig werk en kan voor het mooiste resultaat het best worden overgelaten aan ervaren vakmensen. Wij maken, voordat de badkamer geplaatst wordt, een planning van de werkzaamheden zodat het installeren, verbouwen en plaatsen van de badkamer vlot en netjes verloopt. Dit zorgt niet alleen voor minder overlast, maar ook dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Klusservice 040 Eindhoven

Onze vakmensen uit Eindhoven zijn allround en hebben ervaring in het installeren en verbouwen van badkamers. Met onze enthousiasme en vakkundigheid kunnen wij elke klus opknappen. We komen graag van te voren bij u langs om de werkzaamheden te bekijken, een kostenplaatje te bespreken en een planning te maken.

Neem contact op