Toe aan iets nieuws maar wilt u uw fijne huis niet verlaten? Dan biedt een huisrenovatie de perfecte uitkomst! Klusservice040 uit Eindhoven is met een team van ervaren klussers gespecialiseerd in het renoveren van huizen. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Badkamer- en toiletrenovatie

Of u nou een geheel nieuwe badkamer wilt of alleen een nieuwe vloer met vloerverwarming, Klusservice040 ontzorgt u vanaf het begint tot het einde van het proces. Ook met het renoveren van toiletten zijn we zeer ervaren. Nadat we naar uw wensen hebben geluisterd en de mogelijkheden hebben bekeken, komen we naar u toe en beginnen we met de renovatie. We starten met het slopen van de ruimte en stoppen pas als alles netjes is afgekit. Onze klanten staan op de eerste plaats en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Keukenrenovatie

Ook voor keukenrenovatie bent u bij Klusservice040 in Eindhoven aan het goede adres. De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis. Hier wordt heerlijk gekookt en komen families elke avond samen. Klusservice040 hecht hier veel waarde aan en creëert een keuken geheel ingericht op basis van uw wensen! Wij komen graag een keer langs om de ruimte te bekijken en om te zien wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens bespreken we samen met u de kosten, werkzaamheden en planning. We zijn transparant en eerlijk en voorzien u van oprecht advies om uw keuken de uitstraling te geven die het verdient! Denk aan het leggen van de keukenvloer, het stucen van wanden, het verwijderen van de oude keuken en het plaatsen van een nieuwe keuken.

Andere diensten

Naast badkamer– en keukenrenovatie is Klusservice040 gespecialiseerd in veel meer werkzaamheden. Wij bieden veel verschillende diensten aan, zoals hoge kwaliteit stucwerk en het aanleggen van tuinen en tuinhuizen. Al onze diensten dragen bij aan het steeds mooier maken van uw huis. Klusservice040 uit Eindhoven wilt u graag met tastbare diensten laten zien dat verhuizen vaak niet per se beter is en dat uw huis veel verborgen schoonheden heeft. De combinatie van onze verschillende diensten zal leiden tot een mooi en duidelijk zichtbaar resultaat. De huisrenovatie zal hoe dan ook zijn vruchten afwerpen.

Huis renovatie in Eindhoven door Klusservice 040

Wilt u uw huis renoveren en bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Klusservice040 bespreekt graag samen met u de mogelijkheden voor uw huis! We denken met u mee, zijn oplossingsgericht en flexibel. Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website.

Neem contact op