Bent u van plan om uw keuken te verbouwen? Wij van Klusservice040 zijn u graag van dienst! Wij zijn een klusbedrijf dat verschillende soorten klussen voor u uit handen kan nemen. Van het verbouwen van uw keuken tot het aanleggen van uw tuin; Klusservice040 doet het allemaal!

Stap voor stap uw keuken verbouwen

Een keuken is een belangrijk deel in uw huis en u wilt natuurlijk dat het er netjes uitziet. Gelukkig hebben wij hebben veel ervaring met het verbouwen van keukens. Tegels leggen, kit randen aanbrengen, alles is mogelijk! Wij helpen u met het vervullen van uw wensen, zodat uw keuken weer straalt. Vooraf komen wij graag een keer langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken.

Bij het verbouwen van een keuken zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. We nemen het graag stap voor stap met u door!

Indeling

Het is belangrijk dat u weet hoe u de nieuwe indeling wilt hebben. Bent u tevreden met de huidige indeling of wilt u het helemaal anders? Waar moet de koelkast komen en waar wilt u dat de kasjes hangen? Als u voor een andere indeling gaat moeten ook de leidingen en elektra worden verlegd. Dit is iets wat Klusservice040 voor u kan doen.

Verwijderen van de oude keuken

Voordat de nieuwe keuken erin kan, moet de oude keuken natuurlijk gesloopt worden. We kijken hierbij natuurlijk goed waar de leidingen lopen.

Gestucte wanden of tegels

Na het verwijderen van de oude keuken gaan we met de muren aan de slag. Het is belangrijk dat de muur mooi glad is als u de muur geverfd of behangen wilt hebben. Vervolgens kunt u uw muren laten stucen of laten tegelen.

Leggen van de vloer

Wanneer u kiest voor een andere indeling van de keuken, moet ook de vloer aangepakt worden. In de keuken worden er vaak tegels gelegd, maar een vloer van laminaat of hout kan natuurlijk ook. Om een weloverwogen keuze te maken, is het belangrijk om naast de looks en uitstraling van de vloer ook te  kijken naar het onderhoud.

Plaatsen van de keuken

Nu is het eindelijk tijd voor de nieuwe keuken! Alles is op maat gemaakt en past dus precies in de ruimte. We beginnen met het ophangen van de kasten. Daarna bevestigen we het keukenblad en installeren we alle keukenapparatuur, wasbak en de kraan. Tenslotte kitten we alles netjes af. Zo ziet uw nieuwe keuken er weer spic en span uit!

Klusservice040 uit Eindhoven

Wilt u uw keuken laten verbouwen? Klusservice040 uit Eindhoven helpt u graag. Van het sloopwerk, stucen van de wanden, het plaatsen van de keuken tot het afkitten: wij kunnen het allemaal.

Klusservice040 denkt mee, onderzoekt en is oplossingsgericht. Wij gaan voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Betaalt u liever per uur of per project? Geen probleem! Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusservice040. Wij helpen u graag met uw klussen. Neem contact met ons op!

Neem contact op