Zoekt u een klusbedrijf in Eindhoven voor uw verbouwing of renovatie? Klusservice040 uit Eindhoven is er voor alle klussen in en om uw huis, bedrijf of kantoor. Of het nu gaat om een volledige verbouwing, stukadoorswerk, het maken van een aanbouw of het renoveren van uw badkamer. Welke klus u ook heeft, wij denken graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie.

Verbouwing van A tot Z

Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Wij zijn gespecialiseerd en hebben ervaring in allerlei werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen van uw woning. Een verbouwing is behoorlijk intensief en er komen vaak onverwachte situaties voorbij. We geven advies en denken met u mee. Als specialist zorgen we ervoor dat u gehele verbouwing in goede banen wordt geleid.

Flexibel en Kwaliteit

Klusservice040 denkt mee, onderzoekt en is oplossingsgericht. Wanneer u een verbouwing op de planning heeft staan komen we graag vooraf langs om de werkzaamheden, planning en kosten te bespreken. Wilt u liever zelf uw materialen aanschaffen? Per project of juist per uur betalen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusservice040.

Verbouwing in Eindhoven door Klusservice040

Plannen om uw woning te verbouwen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bel naar 06-15428182. We komen graag bij u langs voor een gesprek.

Neem contact op