Bent u op zoek naar een klusjesman in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Klusservice040 aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar voor alle denkbare klussen in en rondom uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Voor klussen van A tot Z

Om geld te besparen, proberen we vaak zo veel mogelijk zelf te klussen. Maar hoe groot of klein de klus ook is, het kan aardig wat tijd en energie kosten. Hiervoor moeten vrije dagen worden opgenomen, wat niet altijd mogelijk is. Of misschien heeft u twee linkerhanden en wilt u het klussen daarom liever uitbesteden aan een vakman? Neem in dat geval contact op met Klusservice040! Wij helpen u met elke denkbare klus. En heeft u al materialen aangeschaft? Geen probleem, dan werken wij, indien mogelijk, met de materialen van uw eigen keuze!

Een greep uit onze kluswerkzaamheden

Of het nu gaat om een schilderklus, het ophangen van gordijnen of het leggen van bijvoorbeeld een laminaatvloer, onze professionele en vakkundige klusjesmannen komen graag bij u langs in Eindhoven en omstreken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • het verbouwen van uw badkamer of toilet
  • het stucen van uw woning
  • complete renovatieklussen van uw woning of bedrijfspand
  • schilderwerken, zowel binnen als buiten
  • het laten leggen van vloeren
  • het aanleggen van sierbestrating of een tuinhuis

Heeft u een kleine klus, zoals het ophangen van nieuwe raamdecoratie of het ophangen van een traphekje? Ook dan sturen wij een klusjesman uw kant op!

Vakkundig en flexibel

Wij snappen als geen ander dat de klussen in uw woning of bedrijfspand naar uw wensen uitgevoerd moeten worden. Klusservice040 denkt daarom met u mee en onderzoekt de mogelijkheden. Lopen we tegen problemen aan? Wij werken oplossingsgericht en houden u op de hoogte van de voortgang.

Klusjesmannen van Klusservice040 in Eindhoven

Onze klusjesmannen komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 06 – 15428182.

Neem contact op