Bent u op zoek naar een schilder in Eindhoven of omstreken? Daar kan Klusservice040 u zeker bij helpen! Wij leveren totaal schilderwerk. Dat betekent dat wij schilderservice binnen- en buitenshuis bieden. Bij Klusservice 040 gaan we geen klus uit de weg.

Binnen schilderen Eindhoven

Klusservice040 helpt u bij het schilderen binnenshuis. Een likje verf kan nieuw leven in uw huis blazen. Of het nou kozijnen, deuren, plafonds of alle wanden van uw nieuwe huis zijn. Wij helpen graag om uw ruimte er weer mooi en strak uit te laten zien. Bij Klusservice040 schakelt u vakmanschap in en profiteert u van de volledige service. We beginnen met het schuren, krabben of schoonmaken van de oppervlakte, om daarna met vakkundigheid te verven.

Stukadoorswerk Eindhoven

Wilt u uw wanden eerst afwerken voordat er geverfd gaat worden? Ook het stukadoorswerk is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om glad stucen, spackspuiten of sierpleister. Wij zorgen voor een professionele afwerking van uw muren. Wilt u geen verf maar liever behang op de muren? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Buiten schilderen Eindhoven

Buitenshuis schilderen vraagt een hele andere expertise dan binnen schilderen. Bij klusservice040 hebben wij deze expertise in huis. Hagel, wind, regen of zonneschijn, het weer in Nederland is wisselvallig en daar houdt Klusservice 040 rekening mee. Wij treffen de juiste voorbereidingen en nemen het werk uit handen.

Houtrot

Met name de buitenkozijnen staan bloot aan weersinvloeden en moeten om die reden regelmatig opnieuw geschilderd worden. Toch kan het voorkomen dat er houtrot ontstaat. Het is belangrijk dat dit op tijd herstelt wordt om te voorkomen dat uw hele kozijn vervangen moet worden. Voordat we uw kozijnen gaan schilderen verwijderen we het rotte hout en vullen dit op met 2 componenten plamuur. Hoe kleiner de plekken van het houtrot, des te beter het valt te repareren.

Houtrot voorkomen? Het is belangrijk om uw kozijnen regelmatig te schilderen zodat er geen vocht in de houten delen kan trekken.

Klusservice040 uit Eindhoven

Wij geloven in een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u alles uit handen geven of juist zelf materialen en verf aanschaffen? Per project of juist liever per uur betalen? We denken met u mee en stellen uw wensen centraal.

We komen graag vooraf bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op