Klusservice 040 Eindhoven

Klusservice 040 is de enige echte klusservice van Eindhoven. Een van de klussen die Klusservice040 graag voor u oppakt is stukadoorswerk. Stucen is een vak apart en kan het best gedaan worden door een specialist met veel ervaring. Onder stukadoorswerk, stucwerk of pleisterwerk valt al het werk dat wordt gedaan om muren en plafonds af te werken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van mortel, specie of soortgelijke producten. Het stucwerk zorgt voor een afwerklaag die werkt als een beschermlaag en/of verfraaiing van uw interieur. Klusservice040 heeft jarenlange ervaring met stukadoorswerk en helpt u graag.

Hoe gaat een stukadoor te werk?

Wij bereiden het oppervlakte voor door het goed schoon te maken. Vervolgens worden de grensgebieden afgeplakt zodat deze niet mee worden genomen in het stucwerk. Voordat er gestuct kan worden zal de ondergrond moeten worden behandeld met een voorstrijkmiddel. Een voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat het stucwerk beter kan hechten.

Wanneer alle voorbereidingen zijn voldaan, kan het stucen beginnen. Wanneer de mortel is aangemaakt kan het worden aangebracht op het oppervlak. Om op elke plek een gelijke laag te krijgen maken we gebruik van een rei. Daarna wordt een spackmes gebruikt om het oppervlak glad te maken. De laatste stap is het schuren van oneffenheden met speciaal schuurgaas.

Een kleine greep uit onze diensten:

  • Glad pleisterwerk
  • Spackspuiten
  • Sierpleisters/Spachtelputz
  • Schuurwerk

Prijzen stucwerk

De prijzen van stucwerk kunnen verschillen, dit verschil zit bijvoorbeeld in de oppervlaktes die moeten worden gestuct. Zo zijn de kosten voor het stucen van een plafond hoger omdat een plafond lastiger te stucen is dan een muur. Voor de exacte kosten kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij klusservice 040.

Stukadoorswerk door Klusservice040

Bent u op zoek naar een ervaren stucer in de omgeving van Eindhoven? Dan is Klusservice040 de juiste partij. Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen over de mogelijkheden van diverse afwerkingen op het gebied van stukadoorswerk? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken.

Neem contact op