Is jouw toilet toe aan een mooie renovatie en woont u in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Klusservice 040 aan het goede adres! Wij zijn breed gespecialiseerd in klussen van A tot Z. Niks is te gek bij ons. Benieuwd hoe wij te werk gaan? We vertellen u het graag!

Vooraf aan het verbouwen

Voordat we met het renoveren van uw toilet beginnen, vragen we eerst naar uw wensen en verwachtingen. Daarna gaan we, samen met u, een ontwerp maken voor uw toilet. Vervolgens zullen de vakkundige mensen van Klusservice 040 snel aan de slag gaan om uw droomtoilet te realiseren.

Punten waar u over na moet denken:

  • Kiest u voor een hangend of staand toilet?
  • Is er ruimte voor een fontein in het toilet?
  • Is er een afzuigsysteem aanwezig?
  • Wilt u tegels of stucwerk?
  • Het kiezen van verlichting

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze kernwaarden zijn flexibiliteit en kwaliteit. Dit hopen wij dan ook uit te stralen naar onze klanten. Zo plaatsen wij niet alleen een nieuw toilet, maar kunnen wij ook uw huidige toilet slopen, leidingen verplaatsen, verlichting ophangen etc. Verder laten we aan u de keuze of uw zelf uw materiaal wilt aanleveren of dat wij dat regelen voor u.

Toilet verbouwen door Klusservice 040 Eindhoven

Wilt u uw toilet verbouwen of renoveren en wilt u deze klus uit handen geven? De ervaren klussers van Klusservice 040 realiseren uw droomtoilet. Neem contact met ons op! We komen graag bij u langs om de klus te bekijken, het kostenplaatje te bespreken en om een planning te maken.

Neem contact op