TUINKLUSSEN

LOCATIE

Eindhoven

LOCATIE

Eindhoven

Één adres voor elke klus

in en om uw huis of bedrijf!

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen, aanleggen of renoveren? Een vijver plaatsen of uw terras laten reinigen? Welke klus u ook heeft, wij zijn u graag van dienst.

Klusservice040 is een kleinschalig bedrijf met groene vingers en het hart op de juiste plek. We onderscheiden ons door het nauwgezet nakomen van afspraken, de kwaliteit van het werk en onze service. Een persoonlijke service, betrokkenheid en deskundige aanpak staan bij ons centraal. Uw groen is bij ons in goede handen!

Met welke klus of klussen kunnen we u helpen?

Vrijblijvende offerte

Tuinonderhoud

Wij vinden dat professioneel tuinonderhoud ook voor particulieren toegankelijk moet zijn. Zeker als wij het tuinontwerp of de tuinaanleg hebben verzorgd zien wij een tuin graag in optimale staat. Daarom bieden wij zeer betaalbare onderhoudscontracten op maat aan. Indien u enkel snoeiwerkzaamheden heeft of de tuin een opfrisbeurt wilt geven kunt u uiteraard ook bij ons terecht

Bedrijfsterrein

Wij denken graag met u mee over de wensen en mogelijkheden voor uw bedrijfsterrein. Uiteraard zijn we ook in te schakelen voor het onderhouden van uw bedrijfsterrein. Een verzorgd bedrijfsterrein is een visitekaartje voor een onderneming. Nette parkeerplaatsen, onderhouden tuinperken en onkruidvrije bestrating dragen hier aan bij. Klusservice040 biedt onderhoudsabonnementen aan waarbij het bedrijfsterrein periodiek wordt onderhouden. Door periodiek onderhoud voorkomt u een slordig bedrijventerrein. Daar komt bij dat er overbodige kosten bespaard worden. In samenspraak met de onderneming stellen we een onderhoudsplan op.

IK WIL EEN  VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op om u een passend voorstel te doen.

    LOCATIE

    Eindhoven