Uw huis, bedrijf of kantoor verbouwen? Schakel Klusservice040 in! Wij zijn een klusbedrijf die te werk gaan in Eindhoven en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan klussen. Van het plaatsen van een keuken tot het verbouwen van een complete badkamer. Met vakkundigheid en enthousiasme gaan wij elke klus in!

Verbouwklussen

Verbouwing is een zeer brede benaming, gelukkig zijn de diensten die Klusservice040 biedt dat ook. U hoeft niet te kiezen voor een volledige verbouwing. Wij kunnen ook de gewenste aanpassingen uitvoeren. Wij kunnen een dakkapel op uw zolder plaatsen, of uw volledige zolder onder handen nemen. De complexere ruimtes zoals badkamers en keukens zijn onze specialiteit. Wij zorgen voor leidingen op de juiste plekken, we stucen de muren glad en nemen de vloer ook mee in dit proces. Geen klus is ons te gek. Zelf de nodige materialen aanschaffen? Per project of liever per uur betalen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusservice040.

Badkamer en toilet verbouwing

Klusservice040 kan uw badkamer en toilet een nieuwe uitstraling geven. Wilt u een compleet nieuwe badkamer of toilet, of alleen nieuwe tegels? Wij nemen het volledige proces voor u uit handen. Wij slopen de oude badkamer of toilet en bereiden de ruimte voor op de verbouwing. Tot aan het netjes afkitten zijn wij het enige bedrijf dat u nodig heeft.

Keuken verbouwing

Klusservice040 heeft veel ervaring met het verbouwen van keukens. De keuken is vaak het hart van het huis en brengt de familie samen. Wij snappen dat u veel waarde hecht aan deze ruimte en dat vertalen wij door in onze werkwijze. We bespreken uw wensen en behoeftes en adviseren u over de nodige materialen. Tegels of toch liever een spatwand? U kiest, wij verbouwen. Vervolgens communiceren wij hoe we te werk gaan en maken we een planning.

Verbouwing Eindhoven door Klusservice040

Uw verbouwing in Eindhoven en omstreken is in goede handen bij Klusservice040. We komen graag vooraf langs om de grootte van de verbouwing te bekijken. Dan kunnen wij de nodige werkzaamheden in kaart brengen en vervolgens de planning en kosten vaststellen. Zo weten beide partijen waar we aan toe zijn en gaan we een prettige samenwerking tegemoet. Neem contact met ons op!

Neem contact op