Gaat u binnenkort verhuizen? Dan heeft u misschien wel een paar extra handen nodig. Klusservice040 in Eindhoven helpt u graag. Wij zijn een klusbedrijf dat verschillende soorten klussen voor u uit handen kan nemen. Of het nu gaat om een verhuizing, verbouwing of complete renovatie; Klusservice04 is u graag van dienst.

Wat kunnen wij doen?

Wij bieden verschillende klussen aan voor het verhuizen, zo hebben we een ‘before & after-verhuisservice’. We maken uw oude woning verkoop-klaar en zorgen voor de installatie van uw nieuwe woning. Ook kunnen wij de montage van uw nieuwe meubels verzorgen en uw raambekleding, lampen en schilderijen ophangen. Uw verhuizing verliep nog nooit zo soepel!

Nog aan het verbouwen?

Zit u nog midden in de verbouwing van uw nieuwe huis? Ook dan kunnen we helpen! Zo kunnen wij de muren van uw woning schilderen of behangen. Wilt u uw wanden eerst afwerken voordat er geverfd of behangen gaat worden? Ook het stukadoorswerk is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om glad stucen, spackspuiten of sierpleister. Wij zorgen voor een professionele afwerking van uw muren.

De complexere ruimtes als de badkamer of keuken zijn onze specialiteit. Denk aan sloopwerk, het leggen van tegels en verplaatsen van leidingen. Geen klus is ons te gek!

De tuin

De tuin is vaak iets wat mensen op het laatste moment aanpakken als ze zijn verhuisd. Kunt u wel wat hulp gebruiken met het opknappen van de tuin? Schakel Klusservice040 in! Een vijver plaatsen of uw terras laten reinigen? Welke klus u ook heeft, wij zijn u graag van dienst. Ook het onderhoud van uw tuin kunnen we op ons nemen. Klusservice040 doet dit niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Uw groen is bij ons in goede handen.

Klussservice040 uit Eindhoven

Heeft u verhuishulp nodig? Schakel ons in! Wij helpen u met alle klussen voor, tijdens en na het verhuizen. Wilt u per project of liever per uur betalen? Alles kan. Van tevoren komen wij graag langs om de werkzaamheden, kosten en de planning te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op